Hvad er kryptovaluta Bitcoin Cash (BCH), og hvordan virker det?

Bitcoin Cash er en hård gaffel af Bitcoin, verdens ældste og mest kendte kryptovaluta. I modsætning til specialbyggede netværk som Ethereum (ETH), har Bitcoin Cash til hensigt at tilbyde et alternativ til Bitcoins netværk ved at foreslå en anden skaleringsløsning til Bitcoin Core-kodebasen. Den største forskel mellem Bitcoin og Bitcoin Cash er blokstørrelsen.

Bitcoin Cash (BCH) er i øjeblikket den #28 største kryptovaluta efter markedsværdi, med en værdi på knap 13,5 milliarder dollars og en pris på 725 dollars pr. BCH. Interesseret i Bitcoin Cash (BCH), men ikke sikker på, hvad det handler om, eller hvor du overhovedet skal begynde? Ingen problemer. Denne guide er designet til at lære dig alt, hvad du behøver at vide om projektet og gøre dig klar til at springe ud i den mest brugervenlige handelsoplevelse, der er tilgængelig på markedet.

BITCOIN KONTANTPRIS
Bitcoin Cash-ikon 118,20€
0,35460000€0,3%

Køb Bitcoin Cash
BITCOIN KONTANTFORSYNING
Cirkulerende Udbud 19.290.381 BCH
Samlet Udbud 21.000.000 BCH
Maks. Udbud 21.000.000 BCH
BITCOIN KONTANT MARKEDSDATA
Handelsvolumen 533.159.451 €
DATA
Markedsplacering #28
BITCOIN CASH MARKEDSCAP
Markedsværdi 2.273.433.404 €

Hvad er Bitcoin Cash (BCH) ?
Lige siden starten har mange stillet spørgsmål omkring Bitcoins evne til at skalere effektivt. Mens blockchain er en revolutionerende hovedbogsoptagelsesteknologi, vælger Bitcoins blockchain sikkerhed og stabilitet frem for skalerbarhed.

Dette gør Bitcoin langsom, især sammenlignet med kreditkorttransaktioner som Visa, der kan behandle omkring 1.700 transaktioner i sekundet . På den anden side kan Bitcoin kun behandle 7, hvor hver batch af transaktioner tager op til 10 minutter at behandle (afhængigt af blokeringstidspunktet).

Bitcoin Cash blev skabt af en gruppe Bitcoin-minearbejdere og udviklere lige så bekymret over fremtiden for kryptovalutaens evne til at skalere effektivt. Men i modsætning til flertallet af BTC-minearbejderne kunne denne gruppe minearbejdere ikke lide SegWit2x-opdateringen, og de valgte at øge størrelsen af hver blok i blockchain. Det er sådan, Bitcoin Cash officielt blev en separat kryptovaluta i august 2017, og udførte en hård gaffel fra Bitcoin-blockkæden.

Hvordan virker Bitcoin Cash?
På grund af sin kode da de ligner Bitcoins kode så meget, har de to kryptovalutaer meget til fælles. Den måde, en bruger betjener Bitcoin Cash på, er ikke forskellig fra en bruger, der betjener Bitcoin.

Forskellen findes kun i dens skaleringspræferencer; hvor Bitcoin vælger at vælge teknologier, der vil hjælpe det med at skalere uden stigningen i blokstørrelse, vælger Bitcoin Cash at bruge en øget blokstørrelse, mens de afviser alle skaleringsbestræbelser, der er gjort ved at integrere ny teknologi. Bitcoin Cash opererer også på den samme proof-of-work konsensusmekanisme som Bitcoin, ved at bruge det, der kaldes en Secure Hash Algorithm (SHA).

Hvem er grundlæggerne af Bitcoin Cash?>

  • Bitcoin Cash blev grundlagt af en gruppe minearbejdere og udviklere, der blev trætte af at slås om en skaleringsløsning og besluttede at udgive kode, der ændrede den, og fremtvinger det, der er kendt som en hard fork.
  • Bitcoin ABC-softwaren, der derefter ville skabe Bitcoin Cash, blev først afsløret i juni 2017. Kryptovalutaen blev frigivet til offentligheden den 1. august 2017, efter at den afsluttede testperioden.
  • Roger Ver betragtes ofte som den mest vokale Bitcoin Cash-promoter. Han skabte dog ikke Bitcoin Cash, men tilpassede sig snarere projektet, da han støttede visionen om denne fork af Bitcoin.

Hvad gør Bitcoin Cash unikt?
I modsætning til Litecoin, der forsøger at fungere som en søskende til Bitcoin, er Bitcoin Cash Bitcoins direkte konkurrent. Dens unikke karakter kommer fra, at dens skaleringsløsning er den øgede blokstørrelse snarere end Bitcoins SegWit eller Lightning Network. I øjeblikket kan Bitcoin Cash behandle op til 61 transaktioner i sekundet, hvilket betyder, at dets nuværende netværkstransaktionsloft er meget højere end Bitcoins.

Hvad giver Bitcoin Cash-værdi?
Bitcoin Cash får sin værdi fra dets begrænsede udbud (21 millioner), hvilket betyder, at der er en fast sats, hvormed BCH kommer i omløb, indtil alle mønter er udvundet. Oven i det giver den stadigt stigende efterspørgsel efter kryptovalutaer, der kan håndtere transaktioner på en hurtig og omkostningseffektiv måde, helt sikkert BCH meget værdi.

Hvor mange Bitcoin Cash (BCH)-mønter er der i Cirkulation?
Bitcoin Cash har nøjagtig det samme antal mønter som Bitcoin, hvor det samlede BCH-udbud tæller 21 millioner mønter. Dens nuværende cirkulerende forsyning tæller lidt over 18,5 millioner mønter, omkring 89% af den samlede forsyning.

Ligesom med Bitcoin fungerer minearbejderne som validatorer og bliver belønnet for deres computerkraft. I øjeblikket sætter hver blok 12,5 ekstra BCH i omløb, indtil antallet når 21 millioner. Bitcoin Cash vil dog stå over for en halvering i april 2021, hvor minearbejdernes belønning vil blive skåret ned til det halve.

Bitcoin Cash BCH 118,20 EUR 0,30 % btc
Bitcoin BTC 20945,20 EUR 0,85 % eth
Ethereum ETH 1491,06 EUR -1,81 % ltc
Litecoin LTC8 1,07 EUR -2,09 %

Hvordan er Bitcoin Cash-netværket sikret?
Der er ingen forskel mellem hvordan Bitcoins netværk er sikret og hvordan Bitcoin Cash’ netværk er sikret. Begge netværk opererer under det samme sæt regler, og begge har den samme konsensusmekanisme. Strukturen af proof-of-work-algoritmen og et sæt minearbejdere, der bruger den til at verificere transaktioner, er på forkant med Bitcoin Cash’s sikkerhed.

Sådan bruger du Bitcoin Cash
Bitcoin Cash er beregnet til at blive brugt som en betalingsmetode, og dens brugssager svarer til denne påstand. Kryptovalutaen er stadig underudnyttet, da ikke mange købmænd accepterer den. Bitcoin Cash stræber dog efter at nå sit mål om at blive et peer-to-peer elektronisk betalingssystem.

Sådan vælger du en Bitcoin Cash-pung
Der er mange tegnebøger, der kan opbevare Bitcoin Cash. Afhængigt af deres behov for sikkerhed og funktionalitet vil brugerne vælge den tegnebog, der passer til dem. Kriptomat-børsen er et fantastisk sted at opbevare BCH, da det tilbyder fantastisk funktionalitet (køb, salg, ombytning til andre kryptovalutaer) uden nogensinde at gå på kompromis med sikkerheden.

Bundlinjen
Bitcoin Cash er en kryptovaluta skabt til folk, der kan lide Bitcoin, men som ikke ligefrem understøtter dens skaleringsløsninger. Bitcoin Cash sigter mod aldrig at bruge off-chain løsninger såsom Lightning Network, og ønsker at skabe en digital betalingsløsning i visionen af Satoshi Nakamoto, skaberen af Bitcoin.

I øjeblikket har Bitcoin Cash meget bedre skalering end Bitcoin, men stadig ikke i nærheden af de ønskede transaktioner pr. sekund for at blive betragtet som et levedygtigt betalingsmiddel.

Det kan dog ændre sig, og selv med alt arbejdet bliver lagt i Bitcoins lag -2 løsninger, kan Bitcoin Cashs skalering føre til, at den overgår Bitcoin en dag.

Ofte stillede spørgsmål om Bitcoin Cash
Er Bitcoin Cash bedre end Bitcoin?

  • Mens Bitcoin og Bitcoin Cash deler mange ligheder, har de begge forskellige funktioner, der adskiller dem. At vælge BCH frem for BTC (eller omvendt) er et spørgsmål om personlig præference.
  • Men ingen behøver at vælge side, da hver bruger kan købe, sælge, holde eller bytte begge disse kryptovalutaer på Kriptomat.

Hvordan vil Bitcoin Cash skalere yderligere?
Bitcoin Cash besluttede ikke at bruge nogen sidekæde- eller andetlagsteknologier, hvilket betyder, at de har til hensigt kun at skalere ved at øge deres blokstørrelse.

Sådan køber du Bitcoin Cash (BCH)
At købe Bitcoin Cash (BCH) er lige så nemt som at besøge vores guide til, hvordan at købe Bitcoin Cash.

Sådan sælger du Bitcoin Cash (BCH)
Hvis du allerede ejer Bitcoin Cash og har den på Kriptomat-børse-pungen, kan du nemt sælge den ved at navigere i grænsefladen og vælge din ønskede betalingsmulighed.

Bitcoin Cash-pris
Den aktuelle Bitcoin Cash-pris er 118,20 €.

Den 24-timers handelsvolumen for Bitcoin Cash er 533.159.451 €. Bitcoin Cash er i øjeblikket rangeret som #28 af alle kryptovalutaer efter samlet markedsværdi, med en markedsværdi på 2.273.433.404 €. Den har en cirkulerende forsyning på 19.290.381 BCH og max. Udbuddet er 21 millioner BCH.

bitcoin kontanter-ikon
Bitcoin Cash BCH 118,20 € 0,3%