Om litecoin

LTC-pris 87,758 USD
↑ -0,13 23 Ene, 2023

Litecoin (LTC) er en kryptovaluta, der opstod som et alternativ til bitcoin med det formål at behandle transaktioner hurtigere. Litecoin betragtes som det “digitale sølv”. Som med alle kryptovalutaer varierer prisen i henhold til udbud og efterspørgsel af kryptoaktivet. Litecoin er hurtig, sikker og gennemsigtig.

Litecoin-statistik

Ranking #16
Rangering, også kaldet popularitet, refererer til en kombination af markedsværdien for kryptoaktiver og dets handelsvolumen inden for 24 timer. Rangeringer oprettes af rangordnede virksomheder, så rangeringsfaktorerne kan ændre sig fra liste til liste.

Cirkulerende forsyning 72.113.596 LTC
Cirkulerende forsyning er en tilnærmelse af den samlede forsyning af tokens der er i hænderne på offentligheden og bliver handlet. Det er ikke sjældent, at nogle tokens ender med at blive brændt eller frosset på konti. Denne metric ignorerer dette tal

Markedsværdi 6.329.833.973 USD
Markedsværdi refererer til den samlede værdi af mønten i USD, som beregnes ved at multiplicere aktivets cirkulerende forsyning med aktiv aktuel pris.

24 timers volumen 2.308.837.172 USD
24 timers volumen refererer til summen af alle handler rapporteret af alle børser inden for de sidste 24 timer for det specifikke kryptoaktiv .

All-time-high 388,78 USD
All-time-high er den højeste pris, som enheden af et kryptoaktiv har nået, siden det blev grundlagt. Denne metrik refererer til historikken for aktivets priser alene og ikke sammenlignet med andre.

Forstå litecoin kryptovaluta (LTC)
Hvor mange litecoin (LTC’er) er der ?
Litecoin har en maksimal forsyning begrænset til 84 millioner enheder. Af disse enheder er ca. 70 millioner LTC allerede udstedt. Ifølge litecoin Foundation anslås det, at den sidste LTC-enhed vil blive udstedt om 100 år.

Forskelle mellem litecoin og bitcoin
De vigtigste forskelle mellem litecoin og bitcoin er: 1) det maksimale udbud af enheder, som i tilfælde af litecoin er fire gange større end bitcoins (20 mio.); 2) LTC-transaktionsgebyrer er billigere; 3) transaktioner er meget hurtigere med litecoin.

Hvad er litecoin til?
Litecoin er nyttig til at foretage betalinger, transaktioner og, inden for sit eget økosystem, generere passiv indkomst. Med LTC kan du købe og sælge andre kryptovalutaer eller holde dem i din tegnebog for at øge deres værdi.

Hvordan køber man litecoin (LTC)?
Nu hvor du forstår hvad litecoin er, og hvad det er til, kan du købe dette aktiv hurtigt og sikkert. Det første trin er at registrere dig på Bitso-webstedet og få adgang til vores platform via appen eller nettet. Så skal du blot lave et minimumsindskud på 5 USD, klikke på “Konverter” og begynde at købe dine kryptovalutaer på en enkel, hurtig og helt sikker måde.